Ρωτήστε μας για τιμές χονδρικής
2310708730

etairia

Εταιρεία

Η εταιρεία «Χρώματα Παπαδημητρίου» ιδρύθηκε το 1991 από τον Γεώργιο Παπαδημητρίου, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 35 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης με τον χώρο των χρωμάτων αυτοκινήτου.

Η εταιρεία μας εδρεύει σε χώρο 400m2 επί της οδού Αγίου Αθανασίου 4 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με εξοπλισμό και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, με καταρτισμένο προσωπικό, ικανό να σας προσφέρει άψογη και άμεση εξυπηρέτηση και με ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων αποστολής εμπορευμάτων.

Με σεβασμό και προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις, προσπαθούμε καθημερινά να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και εγγυημένες λύσεις για να εξασφαλίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Πρωταρχικός μας στόχος πάντα η άριστη εξυπηρέτησή σας, έτσι ώστε η εταιρεία μας να είναι η πρώτη και διαρκή σας επιλογή.

Η στρατηγική μας είναι η επένδυση στη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών - προϊόντων μας, πριν και μετά την πώληση.

Η συνεργασία μας με τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους ομίλους χρωμάτων, εργαλείων και λειαντικών όπως PPG, MaxMeyer, Selemix, 3M, RUPES, SATA, Sika, Drapa, Smirdex, Morris, μπορεί να καλύψει τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις σας, έχοντας πάντα ως κύριο γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων κα υπηρεσιών με σεβασμό στις ανάγκες των πελατών.

Η πολυετής εμπειρία και η πλήρης τεχνογνωσία, μας έχουν καταστήσει μια από τις ηγέτιδες εταιρείες στον χώρο.

View the embedded image gallery online at:
http://www.gpcolors.gr/etairia.html#sigProId5edec1cc6e